Warning: unlink(/home/hibasno/public_html/media/lazybackup_checkfile.1406070000) [function.unlink]: Permission denied in /home/hibasno/public_html/plugins/system/lazybackup.php on line 74

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /home/hibasno/public_html/media/lazybackup_checkfile.1600815600 because Permission denied in /home/hibasno/public_html/plugins/system/lazybackup.php on line 77
Det brenner mer
  • HIB
  • HIB
  • HIB
  • HIB

VAKT SERVICE
INDUSTRIBEREDSKAP

Når tiden er knapp
RING 35 92 22 28
Det brenner mer
etanol_tankNærmere 25.000 branner kan bli realiteten i 2009, tall som i så fall blir det høyeste siden 2002. Antallet omkomne i brann har også utviklet seg i negativ retning de siste fem årene. Forsikringsselskapene forbereder seg på mørke tall!
I fjor døde 83 mennesker i brann, det høyeste tallet brannofre siden 1979.

Det er brannrøyk som tar flest liv. I mange branner utvikles det livsfarlig cyanidgass, en luktfri gass som kan føre til alvorlig skade i løpet av få minutter. 40-50 prosent som dør i branner har pådratt seg alvorlig cyanidforgiftning.

Adventstiden er det tradisjonelt mange boligbranner. Våre hjem og arbeidsplasser blir smykket ut med dekorasjoner og belysning, som inneholder polyuretan. Dette er et materiale som utvikler den farlige cyanidgassen når det begynner å brenne. Stoffet brukes som et brannhemmende middel, men skaper en livsfarlig gass.

En del av beredskapen, enten det er i hjemmet eller på arbeidsplassen er hvordan vi kontrollerer at det vi setter opp ikke innehar elektriske feil eller andre svakheter - aldri dumt å ta en ekstra kontroll!
 
RocketTheme Joomla Templates